Стегнат бюст – как да го постигнем?

Стегнат бюст – как да го постигнем? Трябва ли да полагаме специални грижи за бюста?

Гърдите ни, както всяка друга част от нашето тяло, също изискват грижи, за да имат добър и стегнат вид. Вижте някои съвети за това как да ги поддържате в добра форма.

Правилно хранене
Бюстът Ви може да бъде здрав и стегнат, ако хранителната си диета допълните със семена от сусам, храни от зърно, разнообразие от житни кълнове, които можете да сложите като добавка на всяка една салата, супа или друго ядене. Яжте много зеленчуци и наблягайте на спанака, защото е много полезен. Ефект върху формата на бюста имат и многообразието от видове риба на пазара, но препоръчителни са риба херинга и тон.
 

Правилно положение на гръбнака и подходяща стойка на тялото
Не искате гърдите Ви да изглеждат отпуснати и увиснали, нали така? Старайте се винаги да стоите с рамене, които са изтеглени назад и гръбначен стълб, който да е в изправено и добро положение, защото именно това е точната и правилна стойка, която не позволява гърдите Ви да имат отпуснат вид. Ако успеете да си наложите да спазвате такова положение на тялото постоянно, а не само от време на време, веднага ще забележите благотворния ефект, който има стойката върху гърдите Ви. Правилната положение на тялото оказва влияние не само върху бюста Ви, но и върху гръбнака, помагайки Ви да не получите изкривявания. Може да потренирате вкъщи като се постараете да стоите добре изправени, поставяйки си книга върху главата и после да вървите с нея, стараейки се да запазите баланс и да я задържите. Не е чак толкова трудно и непостижимо, защото представете си африканките, които ходят с кошници върху главите. Но гърдите им определено са здрави и стегнати, затова тренирайте своята стойка– заслужава си.

Дишане, което тонизира
Дишането е изключително важно за доброто функциониране на всеки един орган в тялото Ви. Може да си правите релакс терапия сутрин рано, непосредствено след като сте станали от леглото, която се изразява в провеждане на дихателни упражнения. Подобни тренировки оказват уникално действие върху функцията на белите дробове и спомагат за тонизирането на бюста Ви. Позата, в която е трябва да бъдат ръцете Ви е първо разтваряне леко встрани, следва да ги затворите отпред (движение 1), след което ги вдигате нагоре и ги свалята надолу с ритмични движения (движение 2). При движение едно вдишвате дълбоко въздух, а при движение две го издишвате. Правете повторения в рамките на приблизително 10 минути.
 

Стегнат бюст – препоръки и съвети? Как изглежда красивият бюст?

В наши дни за огромно съжаление се създава грешна асоциация за хубав и стегнат бюст, която се свърза с прибягването до пластична хирургия и намеса за уголемяване на гърдите. Това с всеки изминал ден става все по-популярно, причинявайки тотално объркване сред повечето жени за идеята и смисъла на красивия бюст. Понятиото красив бюст в най-общ смисъл означава гърдите Ви да бъдат с добра форма и стегнати, а не големи и минали през ръцете и ножа на известни и безизвестни пластигни хирурзи. Придържайте се към естественото, колкото се може повече и по-дълго, защото то е най-истинско. Винаги можете да полагате малки, но важни грижи за своите гърди като спазвате някои основни правила на хранене, дишане и стойка на тялото и като ползвате натурална и качествена козметика, която ще Ви помогне да изглеждате и да се чувствате добре.

Грижите за бюста може да започнете още докато сте тийнейджъри. С годините гърдите постепенно влошават визията си, поради много фактори, които няма как да избегнете, като различни диети, прекалено излагане на вредните лъчи на слънцето, бременност и последвало кърмене и т.н. Нужно е системно и ежедневно да хидратирате областта около гардите, за да се предпазите от преждевременно и нежелано състаряване на кожата. Лятото е много, заради неблагоприятното действие на ултравиолетовите лъчи върху кожата не само на бюста, но и на цялото тяло.

На пазара съществува огромно разнообразие от фирми за козметика, които са създали специализирани кремове, гелове и други мазила, които спомагат за постигане на стегнат бюст. Ако кожата около и по гърдите Ви вече е започнала леко да се отпуска и по-малко да увисва, постарайте се, че ще подсигурите на нея и бюста си най-качествените грижи с естествена козметика за тази цел, защото естественото е най-доброто.

Ние от ИзбирамБГ Ви предлагаме да пробвате продукта гел за перфектен бюст Bulgarian rose signature на Българска роза Карлово.