Оригинална плетена шапка.
Оригинална плетена шапка.

Оригинална плетена шапка.

Зимна шапка хендмейд.

0
30,00 лв.

Описание

Плетена зимна шапка. Може да се комбинира със шал или да се изработи в детски вариант.

Характеристики